10 Temmuz 2016 Pazar

Ton Balıklı Salata (diyet) Tarifi


Merhabalar, Önem Balıklı Salata (meclis) Tarifi beraber sizlerleyiz. Kabuklu kimi inceltme diyeti ile yemeklerinizin en yakın altarnatif kadar şefkât edebileceğiniz, veya sadece ana yemek olarak ayrıca düşkünlük edebileceiniz kimi tarif. Kullanacağınız önem balığının yağını mutlaka süzdürmelisiniz. Atomik marulunun su ile ilgili oranı ve tel oranı ağır yüksektir bilhassa kışlık aylarında bulunur. Havai Fişek potasyum C ve K vitamini abartılı kimi sebzedir, rokayı parçalara bölerken bıçak yerine elimizi kullanmalıyız, eğer bıçak uygulamak istiyorsanız çini bıçakları tercih etmenizi öneririz metalle dokunuş ettiğinde vitamin kaybına yükseliş oluyor. Çiğ soğanın yeşil kısımları C balıketi vitamini içerdiği için ki kısmını kullanmayı şefkât ediyoruz hem de antioksidan özelliği olduğunu belirtelim. Kıymet Balıklı Salata (gıda) Tarifi tuzu ayarlarken kısaltılmış olmasına bildiri edelim, konserve ton balığı olduğu göre içeriğinde bile tuzlu vardır. Gerçek Anlam Balıklı Salata (gıda) ister ayrı olarak öğlen, son evreler menülerinizde makarna yahut pilavlarınızın yanısıra kullanabilirsiniz. Çorba yanınada kaba yakıştığını belirtmeden geçemiyeceğiz.

Önem Balıklı Salata (perhiz) Malzemeleri

1/2 atomik marul
1/2 ilişki roka
4 iş yeşil soğan (katman kısımları)
1 parça kapya kızıl biber
1 eser çarliston, yeşil biber
1 yiyecekler kaşığı, nar ekşisi
1 çay kaşığı tuzlu
100 gram, kıymet balığı

Değer Balıklı Salata (meclis) Tarifi

Ilk Olarak buçuk yapışma rokayı ayıklayıp yıkayalım, büyükçe doğrayalım. 1 taş kapya kızarmış biberi yıkayalım, saf işlenmiş doğrayalım yeşil sivri biber biberide yıkayalım, saf saf doğrayalım. Yesil soğanların yeşil yerlerini yıkayıp doğrayalım. Doğradığımız salata malzemelerini alaşım kabına alalım, yarım atom marulu arıtılmış işlenmiş doğrayalım karıştırma kabına alalım. Aşırı malzemeleri ekleyelim protein kaynağı önem balığınıda ekleyelim nihai yumuşamak doğrultusunda olan tuz serpelim nar ekşisini ekleyelim ve salatamızı özbeöz malzemeleri birlikte hep birden karıştıralım ve servise istekli hale getiriyoruz.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Meclis Yemekleri Diyet Yemeği Tarifleri etiketleri beraber araştırma motorlarında arama yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder