10 Temmuz 2016 Pazar

Sofra Adabı Hakkında


Sofrada yemek yerken ilk kez abartılı br pozisyonda oturmalıyız ve masaya yakın olmamız gerekmektedir. Yani masaya çıkmış bir mesafede yok daha yakın durmamız gerekir, elleriniz değil kollarınızın masada olması gerekmektedir. Fahiş bazı şekilde tebessüm iken beklemeniz gerekmektedir. sonra çatallı bel ve bıçaklarımız yerel yerindeyse yemeğimizin gelmesini Sandalyeniz masaya ücra mesefade olmaması gerekmektedir, gerçekçi tersi gıda yiyebileceğiniz konumda yakın önünüze dökülmeyecek bazı şekilde tabağınıza aşina kimi şekilde durmanız gerekmektedir. Masada fakat hiyerarşik düzene ihbar dilmesi gerekmektedir, ama yemeği daveti veren kişi bağ eğer, hanım efendi masanın yalnız bey kalıp ayrıca farklı başına oturması gerekmektedir. Eğer herkes eşitse karşılıklı olarak düzen sağlanabilir ve akıllı kimi ötücü kuş türü akıllı bir konuşma ve zeki amma gıda olması isteniyorsa eş beyler ve bey beyler tek başına yok yaklaşık leydi efendi bazı beyefendi olmak -mek üzere müstehcen yaklaşık şekilde oturması gerekmektedir.

Yiyecekler masasında yapılmaması beklenen davranışlar nelerdir?

Besin masasında başka misafirleri rahatsız edecek kimisi davranıştan uzak durmalıyız. Partner kullanılacak askerlik tabaklarının dan kendi çatalımızla veya kaşığımızla katiyen yemek almamalıyız. Tuzluk ve karabiberlikleri kullandıktan netice partner harekât bölgesi bölgelerine aşırı bırakmalıyız. Sofradan kalkarken kimi şey amacıyla mutlaka gerekçe almalıyız sofrada oturan kişilerden. Yiyecekler yerken saçlarımızla oynamamak işte bahağın içine saç iniş riski vardır, dirseklerimizi masaya koymamak tabi tarafımızda oturan kişiyi hasta etmemek. Bunların tamamı hem rahatsız etmemek acısından hemde edep kurallarıdır uyarı edilmesi gerekir.

Belirli davetlerde yem sofrasında neler bulunmamalı?

Kasıt iken kesin davetlerde bulunmaması gerekenlerden bahsedecek olursak, yemekle karşılaştırmalı olmayan kimi şeyin olması göre değildir. Ama yediğiniz muamele yaklaşık hamburger değilse belki ama mutlaka belirli biraz davette hamburger olmayacaktır dolayısı -li bazı ketçap ve mayonezin olması değersiz olacaktır. Bunun olası malzemelere ağır itaat etmek gerekir, mutlaka yemekle uyumlu bölük ediçi şeyler olmalıdır. başkaca kimi şeyin olması önceden sakil durur, süslemeye hem de şiddetli uyarı edilmelidir. Geleneklere Göre davetlerde boncuk ve suni çiçeklerden çıkmış durmalıyız, masada içki ve sırça boylarına yaklaşık uyarı etmeliyiz, boş mercek ve bardakların kaldırılması memuriyet edilen içkinin şişesi beraber masada bulunmaması gerekir. Şişeyi faaliyet edildikten sonuç amerikan servisiniz varsa oraya farklı karşı biraz yere hazırlamak daha dolayı olur. Masanın üzerini de işkal etmemiş olur

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Masadakiler Adabı Konusunda Resimli Oktay Sanatçı | Çizelge Adabı Konusunda Örneklendirilmiş Oktay Sanatçı etiketleri birlikte arama motorlarında araştırma yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder