10 Temmuz 2016 Pazar

Diyet Zeytin Ezmeli Rulo Kurabiye Tarifi


Merhaba, Türkiye’nin Zevkli ve çap akıllı gıda tarifleri sitesi E-Tarifler takipçileri, Zeytin Ezmeli Çörek Tarifi -li sizlerleyiz. Bu malzemelerle hazırlanan hamurun özelliği farklı şekillerde hazırlayabileceğiniz tuzlu çörek çeşitleri. Ilkönce oysa günlerde meclis tuz kuru pasta tarifinde bu hamurun etkili aynısını kullandık. Bu gündüz zeytin ezmeli yalpa kurabiye yapıyoruz.Türkiye’nin %30’u tatlı söz hastası ya da diyet yapmaya çağrı duyan kişilerden oluşuyor. Bu kitleyi düşünerek hazırladığımız yem tarifleri serimiz uygulama ediyor. Bizi sürdürme etmeye devam ediniz.
Hazırladığımız Zeytin Ezmeli Çörek tarifini afiyetle ve sağlıkla tüketmenizi dileriz. Başka diyet tarifleri dolayı, Perhiz katagorimizden bağış alabilirsiniz. Sağlıklı beslenmenin önemi gün geçtikce artmaktadır. Çocukluk çağında edilinen beslenme alışkanlıkları ömür boyu sürmektedir. Beslenme eğitimimin yeterli düzeyde olmaması fay besleme alışkanlıkları kazanılmasına çıkma olmaktadır. Bu hem de ileride obezite olma riskini taşır.
Malzemeler:
100 gr. yulaf unu
150 gr. aslına uygun buğday unu
250 gr. çavdar unu
100 gr. süzme yoğurt
400 gr. tuzsuz lor peyniri
50 gr. light margarin
2 gr. yardım tozu
2 alışkanlık yumurta
Az tuz
Arası için:
Zeytin ezmesi

Zeytin Ezmeli Çörek Yapılışı:

Ilk Kez mangır yoğurma kabına, ayrı biraz kapta yumurtaları ve kesilmiş süt peynirini çırptığımız karışımı alalım. light marğarini bütünleyici edelim, sonrası ızgaralı unları katma edelim. Kabartma tozunu katalım, yoğurmaya başlayalım. Kıvama gelene çok yoğuralım, hazırlanan para oklava yardımıyla açılır. Hamura işlenmiş bir çarşaf zeytin ezmesi sıvanır. sonra mangır top haline getirilir ve 2 cm. aralıklarla kesilir. Tepsiye dizilir ve 160 azarlama fırında kızarana öyle pişirilir.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Gıda Yemekleri Meclis Yemeği Tarifleri etiketleri birlikte araştırma motorlarında arama yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder