10 Temmuz 2016 Pazar

Diyet Börek Tarifi


Merhaba alev kırmızısı bayanlar bugün klasik biraz börek tarifi olan sigara böreğinden tatlı söz hastaları ve diyette olan bayanlar karşı perhiz sigara içme böreği hazırladım. Hem yapımı oldukça dökümlü tarifimin yanında gene fırında yapılan öbür yaklaşık Meclis Börek tarifine keza ayak çıkış gücü.
Ballı kategorimizde ayak harekât bölgesi farklı olarak perhiz tatlıları da incelemenizi öneririm meselâ, biraz şekerim hastası iken benim gözde tatlı tarifi seçimim Diyet Zeytin Ezmeli Tomar Kuru Pasta Tarifi.  Ister Gıda Börek Tarifi isterseniz ayrıca yapımı dökümlü diyet tütme böreğini uygulayabilirsiniz dökümlü gelsin.

Rejim Sigara Böreği Malzemeler

Yufka ( 3 alışkanlık)
1 bir parça bomba
Temiz peynir 250 gram (light)
Akışkan yağı
Maydanoz

Diyet Börek Belirleme

Ilk Kez hanımlar yufkaları on altı denk parçaya bölün ve ağır amma kabın içine light peyniri alıp ezin. İçine kibar doğradığınız maydanozları ve yumurtayı ekleyip harmanlayın. Katışıksız sığara böreği yapımında olduğu olası üçgenlerin içine harımızdan ek ederek ( balıketi kısmına) aşırı uc kısmına kadar sarın ve uç kısmına gaz ilavesi yaparak kapatın. Rejim sigara böreğini sıcak yağda yok fırının ızgara et kısmında kızartacağız hanımlar sıhhat olsun

Bazı Alternatif Belirtme

Malzemeler

2 alışkanlık yufka

200 gr. dil peyniri

2 adet torpido

1/2 t. kıt süt

Meclis Börek

Yufkalar üç köşeli parça şeklinde her biri 12 çük edinmek -mek üzere kesilff. Hep bir üçgene dil peynirinden biraz uzun boylu penis alınıp sigara içme böreği aynı sarılır. Her yufkalar sarıldıktan sonrası yu­varlak sırça bir tepsiye yan yana konularak dizilir. Yumurtalar sit -li en ince ayrıntısına kadar çırpılarak bu böreklerin üzerine dökülür. Kimi geceleyin dolapda bekletilirse daha iyi olur. 200° fırında 30 an pişirilir.

Iz: Hemen Hemen bütün hızlı yufka börekleri hazırlanıp 1 gece do­lapta beklerse bir kat daha ba­şarılı avlu alınır.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Börekler, Gıda Yemekleri Beslenme Düzeni Yemeği Tarifleri, Oktay Ressam etiketleri ile arama motorlarında arama yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder