10 Temmuz 2016 Pazar

Diyet Sıcak Çikolata Tarifi


Merhaba, Formda ve dinç bazı deneyim şeklim var diyenler dolayı, meclis tarifleri serimiz yerine getirme ediyor. Leziz ve çap güzel gıda tarifleri sitesi E-Tarifler takipçileri, Meclis Sıcak Çikolata Tarifi -li sizlerleyiz. Ayrıca leziz hemde sağlıklı beslenmeliyim diyenlerden misiniz? Sizler göre hazırladığımız birbirinden kurnaz ve birbirinden dinç tariflerin adresindesiniz. İşte kalori değeri dikkate değer düşük Görsel olarak muhteşem kimi görüntüye sahip yaklaşık beyanname.

4000 sene önce çikolatayı keşfedenlere minnetimizi sunuyoruz.  Bulunduğu yıllarda, sevimsiz ve sızı meşrubat gibi kullanılıyormuş, Honduraslı yerliler. Aşırı sonraları Kristof Kolomb’un bulgu gezilerinde tattığı bu lezzeti şiddetli beğendiği söylenir.İspanyollar ilk kez Avrupa taşımışlar bu lezzeti, bir kat daha sonraları da 16. yüzyıldan netice dünyaya serilmiş. Seçme safha yoluyla yakın biraz koku iken kaldı yüksek amma nokta. İçilen çikolatadan, yenilen çikolataya dönüşene böylece uzun boylu yıllar geçse hem de özbeöz devrin, tutulan yiyeceği kadar anılıyor.

Arkadaşça Çikolata amacıyla malzemeler:

250 mİ. light süt
120 gr. tatlandırılmamış uysal çikolata
5 gr. kakao

Gıda Samimi Çikolata Yapılışı:

Süt soğukken içerisine kakao katılarak karıştırılır ve ocakta birlikte kaynatılır. Ocaktan indirildikten sonrası eli yakmayacai sıcaklığa geldiğinde (ortalama 45 derece) içerisine çikolata eklenerek karıştırılır ve çikolatanın erimesi sağlanır. Keşke çikolatayı sıcakken eklerseniz çikolata yanacaktır. Serv:s yapılacağı gün istenildiği miktarda – amma kereye mahsus olmak -mek üzere – kaynatılarak faaliyet yapılır.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Beslenme Düzeni Yemekleri Beslenme Düzeni Yemeği Tarifleri etiketleri -li araştırma motorlarında araştırma yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder