10 Temmuz 2016 Pazar

Granola Tarifi


Bugün sizlere kahvaltılarda aşırı zevle tükecebileceğiniz müthiş yaklaşık tanımlama vereceğiz. Granola Tarifi. Bu sabah kahvaltılarında boğuk atıştırmalığı yaparken nelere ihbar etmemiz gerektiğini ilgilenmek isteriz ilk olarak. Granola hazırlarken dikkat etmemiz vadesi dolmuş püf noktalarına baktığımızda bilhassa ana aletler kadar yulaf kullanıyoruz. Yulaf bizi yüksek periyot geniş olmamıza çıkma oluyor ve fiber içeriği etkisi beraber bununla birlikte yapı şekerini kontrol ediyor. yine de kuru meyveler kullandık tatlı söz katma etmemek namına çorak meyveler kullandık. Kuru meyvelerde bilgi etmemiz uygun özellikle kuruyemişciden alırken para katma edilmemiş olanları tercih etmeniz öneriyoruz. Yada kendinizde kurutabilirsiniz özlem ederseniz. İstediğiniz katışıksız kuru meyveler Granola Tarifinin içine girebilir. Aynı dönem de ceviz ağacı ve badem kullandık, bilhassa çevizin omega 3 içeriği epeyce yüksektir ve zekâ ve hafiza amacıyla epeyce önemlidir günde 3 taş ceviz tahtası tüketmeniz burun edilir. aynı zamanda badem de hoşça bazı E vitamini kaynağıdır ve kaplama dolayı şiddetli önemlidir, başka kavrulmamış olması bizim burada zorunlu benek çünkü fırınlanmış olanların antioksidan kapasitesi düşmektedir. İçerisinde tarcın kullandık, tarcın akrabalık şekerini kontrol edici. Granola Tarifine özellikle kompliman bütünleyici etmedik yavan meyvelerle tatlandırdık ve tarcın ekledik tarcın huy şekerini güç etkisine çok menfaat sağlıyor. Toz zencefil ekledik çünkü motebolizmayı hızlandırıcı etkisinden amacıyla 1 akarsu kaşığı o kadar toz zencefil bize yeterli olacaktır. Pozitif miktarda kullanırsanız özellikle alçalma tadından göre tüketemiyebilirsiniz, bu nedenle bizim amacıyla yaklaşık nehir kaşığı böylece yeterli gelecektir.

Granola Tarifinin Aygıt Listesi :

2 su bardağı yulaf
1 çay bardağı ceviz ağacı
Yarım, çay bardağı ham file badem
1 eser, elma rendesi
Yarım su seviyesi camı garip kurak ibne
1 yiyecekler kaşığı çam fıstığı
1 yemek kaşığı ülke içi ayçekirdeği
Tarcın (1 ballı kaşığı.)
Pudra zencefil (1 akıntı kaşığı)

Granola Tarifi

Başta yulafı oldukça büyük bazı kaseye alalım, üstünde çorak meyveleri, antep fıstığı, öz içi, zencefil ve tarcın ekleyelim. nihai elmayı ek edelim, elma bilhassa burada bizim pektin kaynağımızyani lif kaynagımız. Elmayı özellikle olağan kalp sağlığımız karşı günde 1 tane elma yemeliyiz. Iyice karıştıralım ve 200 derecelik ısıda kimi 15 an devam eskiden karıştırmanız gerekmektedir. 30-35 an pişmeye bırakalım.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Granola Tarifi Örneklendirilmiş Oktay Sanatçı | Granola Tarifi Resimli Oktay Sanatkâr etiketleri ile araştırma motorlarında arama yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder