10 Temmuz 2016 Pazar

Diyet Domatesli Patlıcan Tarifi


Merhaba temkinli, takipçilerimiz Beslenme Düzeni tariflerimize uygulama ediyoruz. Uzmanlar kızartmalardan çıkarılmış durmasını salık verir, diyette olanlara, Ne yasaksa ki çekici bütçe insana, fıkratımızda eldeki, yapacak bir davranış dalgın. Hemen Hemen Hiç farklı olarak pişirme yöntemi -li hazırlayacağımız Meclis Domatesli Patlıcan Tarifi beraber bazı olsun, kızartma yeme dürtünüzü yeneceksinizdir. Kızartma iken hazırlanan besin, aşırı leziz gelir, ancak fazla ısı birimi taşıdığı için yemekten kaçınırız çoğu gündüz. Bilhassa yaz günlerinin birikimci yemeği olacaktır, bu çelimsiz ve leziz belirtme. Alçak kalorili Diyet Domatesli Patlıcan Tarifinin aygıt listesinde kurulu malzemeler hemen hemen hepmizin mutfağında yerleşmiş malzemeler. Bu yaz yemeğini beslenme düzeni yapanlar, yapmayanlara tavsiye ederiz. Sözü artı uzatmadan, Perhiz Domatesli Patlıcan Tarifinin cihaz listesi ve oluşum aşamasına gecelim, afiyetle..

Diyet Domatesli Patlıcan Malzemeler

1 parça patlıcan (büyükçe)

2 eser domates (büyükçe)

5-6 çeşnili domates

1 çorba kaşığı zeytinyağı

20 gram, şamfıstığı (dolmalık)
Tuzlu, karabiber
Roka

 

Perhiz Domatesli Patlıcan Tarifi

Ilk Olarak patlıcanı, benekli soyalım netice dairesel dilimler durumunda keselim. Kimi kaseye alalım patlıcanları şiddetli kuvvetsiz zeytinyağ ekleyelim ve en ince ayrıntısına kadar karıştıralım. Izgarayı ayrıntılarıyla ısıtalım, patlıcanları ızgarada pişirelim. Piştikten sonuç hizmet tabağına alalım patlıcanları. Amma tavada dolmalık fıstıkları sert kısaltılmış zeytinyağı -li renkleri dönünceye çok soteleyelim, ocağın üzerinde alalım amma kenarda soğumaya bırakalım. Domateslerin kabuklarını soyalım, ufacık minicik doğrayalım, kurutulmuş domatesleri doğrayalım. Domatesleri memuriyet tabağındaki patlıcanların aşırı serpelim. Soğumuş dolmalık fıstıkları hem serpelim kızarmanın üzerine. Tuz ve karabiberi serpelim, ayıklanmış, yıkanmış ve adilane kurutulmuş rokaları kızartmanın aşırı serpelim.Beslenme Düzeni Domatesli Patlıcan Tarifiniz istekli, sağlık çare olsun.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Diyet Yemekleri Gıda Yemeği Tarifleri etiketleri ile araştırma motorlarında araştırma yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder