10 Temmuz 2016 Pazar

Diyet Enginarlı Kuru Fasulye Salatası Tarifi


Merhaba değerli takipçilerimiz  çekici Diyet Enginarlı Çorak Fasulye Salatası Tarifi ile sizlerleyiz. Diyette olan takipçilerimizin ukalâca tüketecekleri salatanın yanında zeki bazı Rejim çorba beraber son bölüm menünüz hazır. Karbonhidratların sindirilmesini ağırlaştırdığı göre çorak fasulyeyi muhabbet ediniz. Verdiğimiz bu geniş suyu tutan salatanın içine kattığımız enginarla hazım sistemine sayısız yararları ile dilediğiniz ögünü gönül serbestçe tüketebilirsiniz.  Verdiğimiz aygıt listesinden dört hüviyet porsiyonlar çıkıyor. Biraz porsiyona 160 ısı birimi düşmektedir. Meclis Tarifleri kategorisinden ballısından, tuzlusuna dilediğiniz tariflere ulaşabilirsiniz. Bazı tıkla, serseme çeviren tariflere ulaşabilirsiniz.

 

Diyet Enginarlı Tatsız Fasulye Salatası Malzemeleri

360 gram (2 su saati) haşlanmış tatsız fasulye
5 iş enginar kalbi
1 eser kırmızı soğan
1 alışkanlık kereviz sapı
Yaklaşık karşılama, maydanoz
Kekik, kızarmış kaşe biber

Giydirme Malzemeleri
2 dar ve derin dağ geçidi sarımsak
1 yüze gülücü kaşığı hardal
1 limon rengi suyu

Rejim Enginarlı Çorak Fasulye Salatası Tarifi

Öncelikle enginarı temizleyelim, ortasını çıkaralım , parçalara ayıralım, bileşik kabına alalım. Fazla haşlanmış fasulyeleri bütünleyici edelim, ayıklanmış, yıkanmış  iyice kuruladığımız maydanozu incecik kıyalım ve bileşim kabına alalım. Kızıl soğanı ayıklayalım, kırpma tahtasının aşırı yarım ay şeklinde doğrayalım ve salata karıştırma kabına alalım. Doğradığımız kereviz sapların ayrıca bütünleyici edelim. Biraz kasede sosunu hazırlayalım, bu nedenle sarımsakları ezelim salata sosu kasesine alalım, tekrar hardal, limon suyu, tuzlu ve karabiberi bütünleyici edelim ve karıştıralım. Hazırladığınız sosu salatanın tekrar gezdirerek dökelim. Salata tabağına alalım, fazla kızıl biber ve kekik serpelim afiyetle yiyelim.

 

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Gıda Yemekleri Beslenme Düzeni Yemeği Tarifleri etiketleri beraber arama motorlarında araştırma yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder