10 Temmuz 2016 Pazar

Diyet Makarna (biberli-peynirli) Tarifi


Beslenme Düzeni Makarna Tarifi yaparken nelere uyarı etmeliyiz? Sizlere bazı kaç püf noktasından bahsedeceğiz, ilk kez meclis makarnanın çeşidinin ne olması gerektiği kaçınılmaz. Uzun bugday içeriği içeren integral makarna düşkünlük etmeliyiz. Tortu ve yapı içeriği abartılı olmasından uygun kepekli makarna keza şefkât edilebilir. Yumurtalı makarnalar protein acısından zengil olduğu için tercih edilebilir. Makarna yemeklerinde duyuru edilmesi uygun baş spot fazla kalorili soslardan kaçınmalısınız. Kendine Güven makarna yiyorum diyetimi bozmayacak diye düşünmeyin, aşırı eklediğiniz yağlı soslar özellikle makarnanın kalorisini 2-3 kata çıkaracaktır. Ama pansuman kullanmak istiyorsanız,light labne tuzsuz az semiz peynirler kullanarak dolu sebze kullanarak soslar hazırlayabilirsiniz. Bazı öğünde en fazla 2 sodyum silikat (haşlanmış hali birlikte) makarna tüketebilirsiniz. Yağı az, kalorisi ucuz gıda makarnaları rahatlıkla meclis yaparken kullanabilirsiniz.

Meclis Makarna (geçimsiz-peynirli) Malzemeleri

1 parça, kızgın biber
1 tane yeşil biber
2 bacak, yeşil soğan
Tuzsuz peynir (burgu)
1 akıntı kaşığı, tuzlu
İntegral makarna (yarı paket)

Meclis Makarna (acı-peynirli) Tarifi

Ilk Olarak yarım paket makarnayı terslemek karşı yaklaşık tencereye sulu koyalım, kaynamaya bırakalım. Su kaynadıktan devam makarnaları tencereye katma edelim haşlanmaya bırakalım. Biz bu arada biraz tavaya yağı alalım ısnmasını sağlayalım. Yıkayıp ince doğradığımız kırmızı ve yeşil biberi tavaya alalım biberler yumuşayana kadar sağlıklı ateşte kavuralım.
Işlenmemiş soğanı ayıklatıp yıkayalım, soğanları ayrıca kibar rafine doğrayalım, tavaya bibererin aşırı katma edelim amma kaç dakika hep beraber soteleyelim. final haşladığınız ve süzdüğünüz makarnayı ilave edelim, karıştıralım. Zerzevat ve makarnalar bütünleşene çok tamamen soteleme işlemine sürdürme edelim. Tavayı ocaktan alıp makarnayı hizmet tabağına alalım tekrar burgu peynir ekleyerek memuriyet edelim.
Sağlık Durumu Olsun…

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Rejim Yemekleri Meclis Yemeği Tarifleri etiketleri birlikte arama motorlarında arama yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder