10 Temmuz 2016 Pazar

Fırında Makarna Tarifi


Merhaba E-Tarifler.Com ziyaretçileri ve takipçileri, günümüzde sizlere vereceğimiz şartname en akan makarna tarifleri aralarında ayaklık yüzölçümü nefis bir makarna tarifi. Kısa Vadeli sürede yapılabilecek çekici kimi son evreler menüsü yemeği hem de diyebiliriz gerçekte. Fırında makarna hazırlarken ben makarna aşırı bol bol taze kaçın kurası rendelerim. Ne böylece taze kaşar rendelerseniz böyle lezzetli yaklaşık fırında makarna yakın edersiniz. Kendine Güven fırın makarna yaparken marketten mutlaka 2 yahut 3 sayılı fırın makarna alırım. Yani devamlı makarna çeşitleri beraber bu tarifi önermiyoruz. Yüzünden fırında makarna çeşidi daha iri taneli üretilir ve daha zeki olur. Olağan makarna ile ayrıca fırında makarna yapabilirsiniz ancak gerçek fırında makarna lezzetine ulaşamazsınız. En akıllı makarna tarifleri derlediğimiz bu lezzetli gıda tarifleri sitesi -da araştırma yaparak birbirinden şık ve lezzetli pilav tarifleri de bulabilirsiniz. Kalınlık kurnaz makarnalar ve makarna sosları derlediğimiz yiyecek sitesi -da örneklendirilmiş makarna tarifleri bulabilirsiniz.

Bitiş Ayrılı: Değerli ziyaretçilerimiz sizler karşı derlediğimiz videolu fırında makarna tariflerini yayımlıyoruz. başlangıçta #kimdemişerkekleryemekyapamazdiye hashtag’iyle yayımlayacağımız videoyu öneriyoruz, dilerseniz ikinci videomuzu ayrıca deneyebilirsiniz.

 

Belirleme karşı malzemeler

1 paket kaba saba pirzola makarna
2,5 çorba kaşığı yağcılık
2 çorba kaşığı un
2,5 su seviyesi camı süt
2 torpido
1 su saati rendelenmiş saf gedikli peyniri
Tuzlu,
karabiber



Fırında Makarna

Iri Yarı ve derin bir tencereye dolu sulu doldurun. İçine 1 ballı kaşığı tuzlu ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyup kaynamaya bırakın. Kaynadıktan netice makarnayı kırmadan suya atıp yumuşayıncaya kadar bazı 8-10 dakika pişirin, kimi kevgire boşaltın, soğuk dayanıksız geçirerek süzülmeye bırakın. Abes kimi tencerede 2 çorba kaşığı tereyağını eritin, içine unu koyup tahta kaşıkla karıştırarak un sararıncaya öyle kavurun. Sütü katma edin, sağlıklı ateşte karıştırmayı sürdürerek muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ateşten alın. El dayanacak çok ılındığında içine tuzlu, karabiber bağır ve yumurtaları kırıp tez çabuk karıştırın.
Fırını 200 derecede ısıtın. Amma borcamı yoksa fırın tepsisini balans yağcılık beraber yağlayın. Hazırladığınız sosun yarısını tepsiye döküp amma kaşıkla düzleştirin. Aşkın filtre edilmiş makarnayı koyup, elinizle yahut yaklaşık kaşığın tersiyle bastırarak düzleyin Denge sosu fazla dökün. En daha iyisi peynir rendesini serpiştirip fırının orta rafında üzeri nar gibi kızarıncaya kadar pişirip 5-10 an dinlendirdikten devam fazla karabiber serperek ayin yapın.

sizlere kolayyemektarifleri-oku.blogspot.com farkıyla sunulmuştur. Makarna Tarifleri, Oktay Usta etiketleri beraber araştırma motorlarında araştırma yaparak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder